KDU.breadcrumbs.homeČlánky Sousedký ples 2019
Zpět

Sousedký ples 2019

Přidáno 13. 1. 2019
Ilustrační foto
MO KDU- ČSL Zašová
Pozvánka

























V lednu 2018 náš Sousedský ples doprovázela kapela mladých a zapálených muzikantů Kiks Brass. (Hráli nám v Zašové i na letošní úspěšné štěpánské zábavě.)  Atmosféru tohoto loňského plesu si můžete připomenout prostřednictvím snímků Svatopluka Nepaly:
 https://svane.rajce.idnes.cz/2018.01.27._Zasova_Sousedsky_ples_KDU_CSL/

Hudební doprovod letošního ročníku Sousedského plesu zajistí neméně kvalitní hudební těleso vystupující pod názvem Faťamorgana. Čtyři skvělí muzikanti doprovázejí zpěvačku s úžasným hlasem – Báru Panáčkovou. Bára kromě zpěvu hraje na klávesy a akustickou kytaru a zbývající muzikanti nejenže zvládají několik nástrojů, ale také sami zpívají, takže se můžete opět těšit na skutečně hudebně vydatný večer, jak je ostatně na Sousedském plese dobrým zvykem.  Faťumorganu si můžete připomenout alespoň fotografiemi z našeho plesu roku 2017:
https://svane.rajce.idnes.cz/2017.01.28._Zasova_Sousedsky_ples_KDU_CSL/

Ke správnému venkovskému plesu patří samozřejmě také tombola. Ta naše bývá tradičně bohatá, za což patří dík naším sponzorům a podporovatelům. Mezi hlavní ceny letošního ročníku bude patřit pečené sele a demižon kvalitní slivovice. Chcete-li se zařadit mezi podporovatele Sousedského plesu, můžete předat svůj finanční nebo věcný příspěvek do plesové tomboly v Relaxačním centru SALZA. Děkujeme! Zde také probíhá předprodej vstupenek, které současně slouží jako místenka k vámi vybranému stolu. Vstupenka včetně místenky je v předprodeji za 100 Kč, vstupenka BEZ místenky zakoupená až na místě v den plesu bude stát 130 Kč.

Děkujeme manželům Trčkovým ze Salzy za spolupráci a s nimi, s Bárou, s kapelníkem Faťou a s jeho muzikanty a především s vámi – příteli lidového sousedského plesání - se těšíme na shledanou v sobotu 26. ledna v sále KD Zašová. Pozor, začínáme už v 19. hodin.