KDU.breadcrumbs.homeČlánky Petra Pavelková
Zpět

Petra Pavelková

Přidáno 4. 10. 2018
Ilustrační foto
Medailonek kandidáta
Jmenuji se Petra Pavelková, a přestože jsem se ve Veselé nenarodila, žiji zde již 15 let a naše obec je mi domovem, na který jsem patřičně hrdá. Narodila jsem se v Rožnově pod Radhoštěm, ale většinu života jsem prožila v Zubří. Po absolvování gymnázia jsem vystudovala Pedagogickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci, obor učitelství 1. stupně ZŠ. V tomto oboru jsem na místní základní škole působila posledních 6 let. V současnosti jsem se rozhodla vydat se na dráhu soukromou a věnuji se provozu penzionu ve Veselé.

Za KDU-ČSL kandiduji jako nestraník s úmyslem podpořit hlas Veselé. Nejsem zastáncem megalomanských cílů. Věřím ale, že člověk žije svůj život, aby za sebou něco zanechal…, a protože mě dění v obci zajímá, rozhodla jsem se program strany podpořit. Stejně jako ona vím, že základem prosperujícího státu je dobře fungující rodina, v té všechno začíná a končí. Jsem také zastáncem toho, že demokracie není jen svoboda, ale je to především zodpovědnost. A v té vidím budoucnost nejen naší obce, ale také celé společnosti.

Ráda se zodpovědně zapojím do práce, která bude prospěšná pro naši obec i všem našim občanům. Abychom mohli být hrdí na to, že žijeme právě v Zašové, ve Veselé.